Samen verzekeren we je toekomst!

 • Verzekeren, ons vak

  Sinds 1957 bieden wij in België een uitgebreid gamma verzekeringsproducten aan om jou en je eigendom te beschermen.

 • Jouw leven, jouw keuzes

  Basis- of uitgebreide dekkingen, bijstand, optie 'Alle risico's'... Onze verzekeringen bieden een antwoord op jouw specifieke situatie en wensen.

 • Voor vandaag en morgen

  Via ons investeringsbeleid zetten wij ons in voor grote ecologische en maatschappelijke uitdagingen. Ons financieel beheer richt zich op transparante investeringen die niet in strijd zijn met de mensenrechten en niet bijdragen aan milieuverontreiniging.

 • Altijd aan je zijde

  Wat de toekomst ook in petto heeft, wij staan altijd aan je zijde en beschermen je dagelijkse leven.

Belgische verzekeraar in een Europese bankverzekeringsgroep

ACM Insurance is een dochteronderneming van de Groupe des Assurances du Crédit Mutuel (GACM). Als belangrijke speler in de Franse verzekeringsmarkt verdedigt de Groupe des Assurances du Crédit Mutuel een eerlijke en rechtvaardige benadering van verzekeren. GACM is actief in de markten van schade-, persoonlijke en levensverzekeringen met innovatieve oplossingen die toegankelijk zijn voor iedereen die zich wil beschermen en vooruitkijken op morgen. Van particulieren tot professionals, van bedrijven tot verenigingen, GACM heeft het vertrouwen van meer dan 13 miljoen verzekerden.

De Groupe des Assurances du Crédit Mutuel ontwikkelt de verzekeringsactiviteiten binnen Crédit Mutuel Alliance Fédérale. Als grondlegger van het bankverzekeringsconcept begeleidt Crédit Mutuel Alliance Fédérale 30 miljoen klanten en leden met een uitgebreid aanbod aan diensten en producten waaronder retailbanking en verzekeringen. Als mutualistisch bedrijf weerspiegelt het ook de waarden van solidariteit en verantwoordelijkheid: "Samen, luisteren en handelen".

Contacteer ons

We helpen je graag verder. Je kan ons contacteren via telefoon, mail of in één van onze agentschappen.

Contacteer ons op 081 70 20 20

Mail naar hello@acm.be